Er is ruimte… en ruimte!

In Het Gulde streven we naar meer levenskwaliteit voor alle bewoners. Daarom worden extra faciliteiten voorzien die het leven aangenamer en gezelliger maken.

 

Ruimte om te spelen

Kinderen die in een stratenlabyrint de geasfalteerde stroken en de voetpaden tot hun beschikking hebben. Je ziet het overal in Vlaanderen. In Het Gulde pakken we dat anders aan. Veel parkgroen om in te ravotten, een heuse zwemvijver die voor verkoeling zorgt in de zomer en een zee aan ruimte om te spelen, te picknicken of een feestje te organiseren: dát is wat je jezelf als ouder en je kinderen wilt bieden. Toch?

Ruimte voor comfort

De appartementen in Het Gulde krijgen eveneens een Bringme box. De Bringme box is een slimme oplossing waarmee enerzijds het verzenden en ontvangen van pakjes wordt geautomatiseerd, maar die tegelijk kan dienst doen als een soort van digitale conciërge. Nutteloos thuisblijven om iemand binnen te laten, iets te laten leveren of je verplaatsen om een pakje te verzenden behoort definitief tot het verleden. Het Gulde is op die manier ook al voorzien op het online shoppen van morgen.  

Ook deelfietsen en auto verhogen het comfort voor alle bewoners en brengen stedelijke privileges tot in Weelde.

Ruimte om te ontspannen

Na een intensieve werkdag, kan een moment van ontspanning en mindfulness wonderen doen. In de plaats van een stressvolle autorit naar een externe locatie, staat in Het Gulde een ruimte ter beschikking die speciaal is ingericht om alle spanning te verdrijven. In de ‘Body & Mind space’ ontmoet je ongetwijfeld gelijkgestemden op wandelafstand.

Ruimte om te werken

Een rustige plek wil niet zeggen dat je je alleen op de wereld hoeft te voelen. Integendeel. Alle mogelijkheden om hybride te werken zijn aanwezig. In het project voorzien we een co-working ruimte waar je samen met je buren én in alle rust samen aan de slag kunt. Dat voorkomt dat je je keukentafel moet inzetten als bureautafel of je woonkamer moet inrichten als privé-kantoor. The Study is een ‘co-working space’ die voor de ideale combinatie zorgt tussen thuis en werk.

Zelfs ruimte voor de hond

Wie landelijk woont, heeft ook de ruimte voor een trouwe viervoeter. Een kat heeft op dat vlak liever een eigen agenda, maar honden weten een wandelingetje en een bezoek aan een losloopweide wel te appreciëren. In Het Gulde kan het allemaal. ‘The Dogs space’ is een afgebakend terrein zorgt er niet alleen voor dat je hond zijn energie kwijt kan, maar dat ook kan doen zonder dat de buren stoort.

Ruimte is luxe

Het Gulde vindt zijn plaats in het hart van Weelde. Dankzij die centrale ligging vind je op wandelafstand het parochiehuis, een versmarkt, een frituur, een café en een fietsenwinkel. Iets verderop kan je terecht in en bij het gemeentehuis, de sporthal, het zwembad, de basisschool, het postkantoor, een bank, een apotheek, een dierenarts en nog veel meer. Wie zijn bestemming niet in Weelde vindt, komt alvast een heel eind met het openbaar vervoer. Een bushalte van buslijn 450 ligt op amper 250 meter van je voordeur en brengt je naar Turnhout en Tilburg.

Die nabijheid en de bereikbaarheid van het Gulde zorgen ervoor dat met het project het beste van twee werelden wordt gecombineerd zodat het voor heel wat mensen de basis vormt voor een goed en ‘weelderig’ leven: voor jong en minder jong. Voor mensen met veel en met weinig tijd.  

We ontvangen u graag op de site van het project Het Gulde op Nieuwbouwzondag 23 oktober 2022 van 14 tot 17 uur in de Molenstraat te 2381 Weelde (Ravels). 

 

In het pittoreske Kempense dorp Weelde verschijnt de komende jaren een nieuw woonproject, gelegen tussen de Sint-Michielskerk, het gemeentehuis en de omliggende weilanden. Deze toplocatie zorgt ervoor dat je vlakbij alle voorzieningen bent en toch kunt genieten van de uitgestrektheid van het platteland. Is dat iets voor jou?

Hier woon je in het hart van een historisch dorp en geniet je van heel veel groen, ruimte en ontspanningsmogelijkheden om je heen. In Weelde vind je heel veel voorzieningen op wandelafstand en dankzij de nabijheid van steden als Turnhout en Tilburg heb je echt alles wat je nodig hebt.

Ben je opgegroeid in de streek en zoek je een woning voor je gezin? Of ben je op zoek naar het comfort van een appartement met alle voorzieningen in de buurt? Of misschien ben je wel op zoek naar een investering?

Bekijk hier wat de veelbelovende plannen zijn voor deze verkaveling van 6,4 hectare op een steenworp van de Nederlandse grens. Ontdek welke types appartementen er nu reeds beschikbaar zijn en op welke kwaliteitsvolle manier ze worden ingericht.

 


 

© Erde bv & Berthout bv • info@vastgoedvanhoof.bePrivacy verklaringCookie Policy • Design nickvanhee.be