Luxe Penthouses met Kookeiland

Uitstekend gelegen

Het Gulde, een verkaveling in een historisch dorp

Het Gulde is een verkaveling van 6,4 hectare tussen de weilanden en Weelde-dorp. Het project heeft veel potentieel voor het dorp. Dankzij Het Gulde kunnen jonge gezinnen in het dorp blijven wonen en vinden oudere mensen een comfortabele woning vlakbij het centrum. Generaties ontmoeten elkaar in een mooie en nieuwe woonomgeving met veel ruimte en groen.

Dankzij de centrale ligging liggen er tal van voorzieningen op wandelafstand van Het Gulde, zoals het parochiehuis, een versmarkt, een frituur, een café en een fietsenwinkel. Iets verderop vind je het gemeentehuis, de sporthal, het zwembad, de basisschool, het postkantoor, een bank, een apotheek, een dierenarts en nog veel meer. Vind je hier niet wat je zoekt? Buslijn 450 brengt je heel vlot naar Turnhout en Tilburg. De bushalte vind je op slechts 250 meter van Het Gulde. 

De werken voor fase 1 starten onmiddelijk, nu het archeologisch onderzoek is afgerond.Deze fase bestaat uit 36 appartementen, verspreid over drie gebouwen. De gebouwen hebben maximaal vier bouwlagen. Daardoor zijn het aantal buren beperkt en geniet je des te meer van rust en ruimte. De appartementen worden stijlvol, energiezuinig en kwaliteitsvol afgewerkt.

 


 

Luxe Penthouse 3.2

Open-deur-zondag 24 oktober van 12 tot 17 uur. Zowel reservaties als vrij bezoek mogelijk. Verzeker u van de onverdeelde aandacht van onze makelaar door hier een afspraak te maken. Werfadres: Molenstraat, 2381 Weelde (Ravels).

Gekende Belgische leveranciers

De luxe penthouses hebben alles in zich om comfortabel te wonen en zijn geschikt uitermate voor koppels of een groter gezin. We komen binnen in de ruime leefruimte met volledig ingerichte open keuken met zicht/toegang tot uw gigantisch terras.
De keuken kiest u zelf bij Verlo Keukens binnen een ruim budget. In de gang vindt u achtereenvolgens een apart toilet, de badkamer, een berging (met aansluitingen voor wasmachine en droogkast), uw bureau en de twee slaapkamers. Eventueel kan het bureau dienen als een derde (logeer-)slaapkamer. De badkamer is voorzien van een badkamermeubel met dubbele spoelbak, een inloopdouche en een vrijstaand ligbad. Er worden kwaliteitsvolle vloeren en deuren voorzien. Bij specifieke wensen kan van deze standaard afgeweken worden.

  • Nieuwbouwappartement op de derde verdieping
  • 2 ruime slaapkamers (+1 bureau/extra slaapkamer)
  • bruto oppervlakte: 124,30 m² + terras 40,80 m²
  • 1 ondergrondse autostaanplaats (verplicht aan te kopen)
  • 2 ondergrondse fietsstallingen (verplicht aan te kopen)
  • 1 ondergrondse berging (verplicht aan te kopen)
Gekende Belgische leveranciers

Met een woning in Het Gulde kiest u voor kwaliteit. Bij de selectie van leveranciers en materialen hebben wij voor het beste op de markt gekozen: de keuken is van Verlo Keukens, voor het sanitair kozen we Desco, deuren van Livo en de tegels en vloeren worden geleverd door RG-tegel - allemaal gekende en degelijke Belgische leveranciers.

Uw woning voldoet aan alle moderne eisen qua isolatie en akoestiek.

Uw appartement is instapklaar voor uzelf of uw huurders. Hier betekent afgewerkt ook AFGEWERKT. Geen uitzonderingen, geen opties, geen kleine lettertjes,... Enkel échte kwaliteit van leven en wonen.

 

Kom langs tijdens de Nieuwbouwzondag 2022

Open-deur-zondag 24 april van 14 tot 17 uur. Zowel reservaties als vrij bezoek mogelijk. Verzeker u van de onverdeelde aandacht van onze makelaar door hier een afspraak te maken. Werfadres: Molenstraat, 2381 Weelde (Ravels).

Fietsenstalling, ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen

Onze makelaars

Vivendi Vastgoed
Vivendi Vastgoed
Vastgoed Van Hoof
Vastgoed Van Hoof
Appels Makelaardij
Appels Makelaardij

© Erde bv & Berthout bv • info@vastgoedvanhoof.bePrivacy verklaringCookie Policy • Design nickvanhee.be